Skip to content

Stor seier for Støre!

March 2, 2018

teit1Less is more! More is a bore! Støre er mindre er stor, større, størst. Og årets teiteste overskrift er endelig kåra.

Den som venter på noe teit, venter sjelden forgjeves. Enten det dreier seg om leserne av denne bloggen, eller om lederen av Arbeiderpartiet. Og nå er ventetida endelig over. Valget er avslutta. Stemmene er talt. Vinneren har vunnet.

Treigt er teit

Om 2017 var året det var så bratt, har 2018 så langt vært året det gikk så treigt, i hvert fall her på bruket. Nominasjonsprosessen var prega av noe laber egeninnsats fra undertegnede, samt heller begredelig deltakelse fra leserne. Men om jeg dessverre ikke klarte å levere til tide i selve kåringa heller, har leserne tatt seg skikkelig sammen. Her har dere virkelig strømma til de digitale stemmeurnene!

Samstemt for Støre

Hva man ellers kan si om årets kåring, var den i hvert fall langt fra noen valgthriller. Selv om alle de nominerte overskriftene har fått stemmer, var leserne usedvanlig samstemte denne gangen.

resultater17B

En mindre Støre var udiskutabelt størst, med hele 60% av stemmene, mens den stakkars FBI-sjefen brutalt blei sparka ned på en særdeles lite imponerende andreplass, med skarve 16%.

Om «purken» faktisk fikk fanga det svarte svinet er fortsatt uklart for undertegnede, men med ynkelige 12 % av stemmene blei de i hvert fall aldri noen trussel for den krympende Ap-kjempen.

Dermed går VG seirende (eller eventuelt tapende) ut av medie-Norges teiteste kåring, og kan velge mellom forsiktig feiring eller en tur i skammekroken. Støre kan på sin side juble over tidenes brakvalg. Aldri i denne kåringas lange og æreløse historie har noen politiker vunnet så soleklart!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s