Skip to content

3D-pupper, pussy-punkere og andre provokasjoner

January 3, 2013

overskriftscollage12II

Pikante punkere har provosert, mens tyskere har lurt sei til monstertorsk, og kattunger kalles opp etter Atle Pettersen. Hva blir det neste? At de kakler som skjærer, kanskje?

Mens mediene i 2011 hadde trukket i nakendrakt, er årets overskriftskolleksjon nærmest blotta for nakenhet (pun intended). Riktignok har en og annen naken mann løpt forbi, men ellers virker det som om mediene har forsøkt å leve etter Marit Bjørgens vise ord:

– Kommer til å kle på meg neste år.

Selv “Porno-Rocco” har kledd på seg og dratt på nazijakt i Tyskland.

Der tabloidpressen vanligvis bugner av kvinnelige atributter, er det i år vesentlig færre pupper på lista. Et par bryst-stunt har ikke vært til å unngå, men 3D-puppene er i hvert fall sensurert. Alt for å unngå luftklåing og puppebråk, naturligvis.

Elgeville tilstander

Det er forsåvidt betryggende at pressen i det herrens år 2012 endelig har kommet fram til at leserne kanskje ikke trenger fullt så mange pupper og tilhørende parafernalia som tidligere antatt. På den annen side kan det virke som om iveren etter å framstå som familievennlige, koselige og uskyldige har tatt litt overhånd. Det virker nemlig som om pressen omsider har forstått at ingenting generer så mange klikk som katter og andre mer eller mindre søte, sjarmerende eller rare dyr.

2012 var året da mediene slo døra til dyreriket opp på vidt gap og lot alt som kunne krype og gå¹ boltre seg i overskriftene. Kattunger kakler, ²tyskere lurer sei til monstertorsk og rever kommer raskende over en lav sko. Ørna er selvfølgelig fortsatt helt konge, og VG har sågar kasta seg ut i en elgevill redningsaksjon.

Blir dette vilt nok for deg, eller er du misfornøyd med pressens puseplan? Stem på din appsolutte favoritt her! Siste frist er fredag 11 januar. Husk å stemme i tide, men ikke la høyrebeinet bli for blytungt. I så fall kan Volvoen fort bli ubåt³…

Måtte den teiteste vinne!

Avstemninga er nå stengt. Resultatene presenteres mandag 14. januar.

¹Og noen som ikke kunne det.

²Her som «Monstertorsk tatt av tysker»

³Her under tittelen «Ooops! Her bader Volvo-en etter sjøsetting-tabbe».

4 Comments leave one →
  1. January 11, 2013 10:35 pm

    Å nei! Ingvar og jeg får ikke stemme hver vår gang på samme maskin! Og vi oppdaga det ikke tidsnok til at vi kunne ha konsensusmøte i heimen!

    Like

    • January 11, 2013 10:58 pm

      Hm. Det må jeg bare beklage. Ei uheldig bivirkning av antifuskprogramvaren, trur jeg.

      Jeg får ha det i bakhodet til neste gang. Håper det ikke har ødelagt husfreden fullstendig!

      Like

Trackbacks

  1. Puseplan førte Putin til teithetstoppen « Sungame
  2. This blog in 2013 | Sungame

Leave a comment